Полный доступ:

Питер Майкл Гец. Фильмография

BDRip 1080, Хихикающий доктор, одноголосый
2015
Мученицы / Martyrs / 2015

Мученицы / Martyrs / 2015

Добавлен: 2016-01-24
281
HD
1982
Мир от Гарпа / The World According to Garp

Мир от Гарпа / The World According to Garp

Добавлен: 2014-04-25
90
HQ
1986
Кинг Конг жив / King Kong Lives

Кинг Конг жив / King Kong Lives

Добавлен: 2014-02-26
178
SQ
1986
Джек-попрыгунчик / Jumpin

Джек-попрыгунчик / Jumpin" Jack Flash

Добавлен: 2014-02-25
90
HQ
1995
Отец невесты 2 / Father of the Bride Part II

Отец невесты 2 / Father of the Bride Part II

Добавлен: 2013-09-30
148
HD
1991
Отец невесты / Father of the Bride

Отец невесты / Father of the Bride

Добавлен: 2013-09-28
214
HD
2013
Живописный маршрут / Scenic Route

Живописный маршрут / Scenic Route

Добавлен: 2013-08-08
194
HQ
Наверх

Последние отзывы

Дурак

фильм для киноакадемий, скучный

Фантастические твари и где они обитают

Не завжди переклад "в лоб" є найкращим рішенням. Враховуючи жанр переклад "Фантастичні звірі і де їх знайти" міг би бути трохи кращим, або можна було взагалі відійти від оригіналу, задля збереження "казковості".  Крім цього, людина зі словником не завжди є найрозумнішою, бо якщо придивитися, то словник вона тримає догори дригом і, як виявляється, читати не вміє. :) Тож перед тим як називати когось "дурепою" варто включати мізки, та почуття такту. Дружня порада. 

Мгла. Сезон 1

Ну сериал в принципе нормальный, но эта вечная пропоганда ************ ..

Чужой: Завет

Думаю о "Чужих" рано так говорить пока есть такой режисер как Нил Бломкамп, а вот на Ридли Скотте я бы поставил точку.