Полный доступ:

Том Гайри. Фильмография

1994
Лэсси. 1994 / Lassie

Лэсси. 1994 / Lassie

Добавлен: 2014-02-08
96
SQ
1 - 13 серии, NovaFilm, полный сезон
2007
Братья Доннелли. Сезон 1 / The Black Donnellys
1998
Заговор проказниц / Strike!

Заговор проказниц / Strike!

Добавлен: 2013-11-04
71
HD
2000
Страна тигров / Tigerland

Страна тигров / Tigerland

Добавлен: 2013-08-17
70
HD
2000
Ю-571 / U-571

Ю-571 / U-571

Добавлен: 2013-08-16
229
HD
2003
Таинственная река / Mystic River

Таинственная река / Mystic River

Добавлен: 2013-08-11
301
HD
2007
Черный ирландец / Black Irish

Черный ирландец / Black Irish

Добавлен: 2013-04-23
390
SQ
Наверх

Последние отзывы

Кредо убийцы

а в дополнение к украинскому ещё и возможность усовершенствовать свой испанский :smile215: :smile216:

Кредо убийцы

Єдине, що я зрозумів з цього фільму це те, що древній, могутній орден з тисячами послідовників і мільярдним бютжетом, тисячу років шукає артефакт щоб знищити кучку асасінів. Фільм повна нісенітниця, тупісь сцен фільму  зашкалює, мені здається, що режисер запитав у свого п ятирічного сина щоб він хтів бачить в фільмі? І по його маячні зняв цей шедевр.

Союзники

большая часть на француском, дискомфортно смотреть