Полный доступ:

Анджела Беттис. Фильмография

2002
Кэрри / Carrie 2002

Кэрри / Carrie 2002

Добавлен: 2013-11-05
132
SQ
2002
Мэй / May

Мэй / May

Добавлен: 2013-11-05
109
SQ
2004
Кошмар дома на холмах / Toolbox Murders

Кошмар дома на холмах / Toolbox Murders

Добавлен: 2013-10-25
179
SQ
1999
 Прерванная жизнь / Girl, Interrupted

Прерванная жизнь / Girl, Interrupted

Добавлен: 2013-08-29
132
HD
Наверх

Последние отзывы

Хороший, плохой, злой

вестерн до мозга костей, хоть и снят испанцами

Табу (мини-сериал)

:smile203: :smile213: :smile213: в каком месте он толково сделал,ну тут тонны кода недописаного,тупейший пример нажми с права на отзывы и предложения и попытайся нажать пробел ... стадо хавающее все ошметки 

Кредо убийцы

а в дополнение к украинскому ещё и возможность усовершенствовать свой испанский :smile215: :smile216:

Кредо убийцы

Єдине, що я зрозумів з цього фільму це те, що древній, могутній орден з тисячами послідовників і мільярдним бютжетом, тисячу років шукає артефакт щоб знищити кучку асасінів. Фільм повна нісенітниця, тупісь сцен фільму  зашкалює, мені здається, що режисер запитав у свого п ятирічного сина щоб він хтів бачить в фільмі? І по його маячні зняв цей шедевр.