Полный доступ:

Юлия Кадушкевич. Фильмография

1 - 4 серии, финал сезона
2015
Провинциалка (2015)

Провинциалка (2015)

Добавлен: 2015-08-16
341
SQ
1 - 4 серии, финал сезона
2015
Снайпер: Герой сопротивления

Снайпер: Герой сопротивления

Добавлен: 2015-05-09
1416
SQ
1 - 12 серии, полный сезон
2012
Полосатое счастье

Полосатое счастье

Добавлен: 2014-08-30
170
SQ
1 - 4 серии, полный сезон
2011
Выйти замуж за генерала

Выйти замуж за генерала

Добавлен: 2014-05-09
79
SQ
1 - 4 серии, полный сезон
2014
Разорванные нити

Разорванные нити

Добавлен: 2014-04-06
231
SQ
1 - 4 серии, полный сезон
2011
Один единственный и навсегда

Один единственный и навсегда

Добавлен: 2014-03-18
96
SQ
2013
Хочу замуж

Хочу замуж

Добавлен: 2014-01-10
557
HQ
2012
Знахарка (Серия 1-4 из 4)

Знахарка (Серия 1-4 из 4)

Добавлен: 2013-05-24
392
SQ
Наверх

Последние отзывы

Тайна 7 сестер

Фильм бомба! Посмотрел на одном дыхании!!! 15 из 10 баллов!!!

Чужой: Завет

Назаре, не варто давати спойлери )))) 

Тайна 7 сестер

Фільм сподобався, задумка цікава і знято не погано... але ж ляп на ляпі. Щоб їх помітити не потрібно навіть уважно дивитися - вони красиво лежать на поверхні: не відомо звідки беруться плаття, тимчасово відростають фаланги пальців і таке інше )))) Але загалом цікаво і, як уже писали, динамічно. Варто переглянути. 

Чужой: Завет

Фільм на рівні попередньої частини - "Прометея", не краще, не гірше. Кінець прикольний, але признаюся я здогадався, що то інший андроїд ще до того, а саме коли ніж показали під час їхньої битви, бо як кажуть диму без вогню не буває:) А так то загалом фільм на один раз, не більше, до оригінального Чужого, Чужих і т.д. йому дуже далеко, вже дух фільму не той, більше схоже на те що просто бабосики косять на бренді.