Полный доступ:

Вонг Кар-Вай. Фильмография

1990
Дикие дни / Days of Being Wild / A Fei zheng chuan
2004
2046 / 2046

2046 / 2046

Добавлен: 2016-06-04
200
SQ
18+
1988
Пока не высохнут слезы / Wong gok ka moon
1994
Прах времен / Dung che sai duk

Прах времен / Dung che sai duk

Добавлен: 2014-02-07
69
HD
16+
1997
Счастливы вместе / Chun gwong cha sit

Счастливы вместе / Chun gwong cha sit

Добавлен: 2013-11-02
66
HQ
2002
Эрос / Eros

Эрос / Eros

Добавлен: 2013-10-15
78
SQ
2013
Великий мастер / Yi dai zong shi

Великий мастер / Yi dai zong shi

Добавлен: 2013-08-31
473
HD
1995
Падшие ангелы / Duo luo tian shi

Падшие ангелы / Duo luo tian shi

Добавлен: 2013-06-19
303
SQ
Наверх

Последние отзывы

Все еще король. Сезон 1

Хороший сериал. Рекомендую к просмотру)

Метод. Сезон 1

Серіал просто неймовірний. Хоч я і не прихильниця російського кіно, але не пошкодувала жодної хвилини, що витратила на перегляд. Сильно, драматично, логічно, серйозно, напруження не спадає до титрів останньої серії. Важливий момент - прекрасний музичний супровід, написаний спеціально для серіалу.Не думала, що про серійних убивць можна придумати дещо нове. Проте це кіно доводить зворотнє.

Тёмная материя. Сезон 3

2ой сезон поднадоел! что 3й заготовил глянем!

Мумия

не слушай дураков, фильм хороший, настоящий блокбастер